Agility FINALE za Pokal Slovenije 2016

V soboto, 10.09.2016 je pod okriljem KD Fido Hrušica potekalo FINALE za Pokal Slovenije 2016.

Skozi celo poletno sezono je bilo za pokal Slovenije 2016 organiziranih skupaj 7 agility tekem ter seveda zadnja – finalna 10.09.2016. Prav na vseh tekmah za Pokal Slovenije 2016 so sodelovali tudi nekateri tekmovalci in kužki iz našega kluba – KD Celje.

Dosegli so naslednje rezultate po posameznih kategorijah:

Preberi več ...

Agility 8. tekma za DP 2016

V drugi polovici meseca avgusta, na vročo in soparno soboto, 20.08.2016, je pod okriljem Kinološkega društva Celje potekala 8. tekma za državni pokal 2016. Tekmovanja v agilitiju se je udeležilo okoli 130 kužkov in njihovih vodnikov/tekmovalcev. Sodnici Mirja Lapanja (A1/A2/AV) in Anabela Kokalj (A3), sta kljub sončnemu ter vročemu dnevu pripravili zanimive postavitve parkurjev. Ob zaključku tekmovanja pa so že tradicionalno vsi kužki, ki so želeli, skočili v pasji bazenček in se poigrali z račkami, ki so čakale na njih.

Preberi več ...

Šolanje psov

Vabljeni k vpisu v jesenske tečaje šolanja psov.

V okviru Kinološkega društva Celje izvajamo naslednje tečaje: mala šola, začetni tečaj, nadaljevalni tečaj, IPO program, predpriprava za tečaj agility-ja in agility.

V programih osnovnega šolanja boste spoznali pravilno delo s psom, katerega cilj je prijetno bivanje z vašim psom, tako za vas kot za okolico.

Tečaji se pričnejo v začetku septembra 2016.

Vsi tečaji potekajo 2x tedensko: mala šola, začetni tečaj, nadaljevalni tečaj ob ponedeljkih in četrtkih; agility, trikci in IPO program po dogovoru.

Vpisi so možni od avgusta dalje po predhodnem dogovoru.

Cena tečajev:

Mala šola in predpriprava na agility 110 EUR